3_bilder_av_marknaden.jpg

 

 

 

 

 

 

Hej kära besökare!

Tyvärr så måste vi ställa in Sommarmarknaden på Herrgården den 8 augusti och det är med stor ledsamhet som vi gör detta. Just nu har myndigheterna gått ut med att man inte får vara mer än 50 personer samtidigt och ni som har varit på våran marknad vet att det kommer många till oss. Istället ser vi fram till nästa års marknad 2021 och hoppas att det blir ett bra år och en superbra marknad. Var försiktiga och ta hand om er!

 

***************************************************************************************

Om ni söker en stor lokal (Stallet) till ert bröllop/fest eller något annat arrangemang/event, hör av er till Anne Eriksson 070-515 22 58. Här kan ni få information: Bröllop/Fest.

Stallet.jpg
Stallet i Svabensverk.

 

 

 

Välkommen till Prästgårdens bed & breakfast och vandrarhem.

 

Bo på gränsen mellan Dalarna, Gävleborgs län och i Hälsinglands rike. Här kan vi erbjuda er ett trivsamt och personligt boende, till humana priser, i en lugn historisk och intressant miljö. Vi bemöter alltid våra gäster med ett hjärtligt leende och en trevlig attityd.

 

Prästgården ligger bredvid Svabensverks Herrgård i byn Svabensverk, 6 mil norr om Falun och 4 mil söder om Edsbyn/Alfta längst riksväg 50. Svabensverks by ligger mellan sjöarna Amungen och Hämmen, där ni kan fiska och bada. Bredvid Herrgården flyter Bruksån där man kan fiska och möta byns bäver.

 

Bär och svamp hittar ni i skogarna runt Prästgården och har ni tur så kan ni även se älg, räv, björn, varg, järv och lodjur. På vintern kan ni åka skridskor och skidor i byn eller slalom i Edsbyn, Bollnäs, Järvsö, Rättvik, Falun, Bjursås och Borlänge.

 

Öppet året runt!

 

Varmt Välkomna till Svabensverks Herrgård! 

Svabensverk 660

790 26  Enviken

 

Här finns vi på koordinater.

RT90: X: 6770008, Y: 1498957

WGS84: Lat N 61° 2′ 46″Lon E 15° 47′ 8″

Decimal: 61.0462, 15.7858


Vi finns också på Instagram och facebook:


Instagram


Facebook
 
stäng